Wie zijn wij?
RAUW is hip, RAUW is lekker en RAUW is gezond. Zonder opsmuk, in de startblokken voor het echte werk.

Een evenementen producent met een team professionele enthousiastelingen. Mensen die hun hand nergens voor omdraaien. Die door willen gaan tot alles perfect is. En samen alles uit de kast trekken om een geweldig evenement neer te zetten.

Recht door zee en zonder kleine lettertjes. We denken mee in de opzet van elk evenement en proberen het beste uit elk idee te halen.

Klein of groot, RAUW staat nergens van te kijken.
Een feest in de achtertuin of een evenement voor personeelsleden of festivalgangers, wij kunnen alles en doen alles.
We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Simpel! Geen verrassingen achteraf of tijdens het evenement. Gaat er iets onverhoopt anders dan verwacht? Wij reageren direct en lossen het op, stellen bij en zorgen dat alles soepel verloopt.

Hands on, lekker aan de slag en samen iets moois neerzetten. Dat zijn wij. Dat is RAUW.

Hoe werken wij?

Van rauw idee tot uitgewerkt concept, wij staan graag aan de wieg van een goed plan! Een kleinschalig (bedrijfs)feest of een groots evenement, elke activiteit of festiviteit zetten we met evenveel enthousiasme in. Echte RAUWdouwers werken niet alleen. Samen kom je verder, daarom formeren we voor elke klus een perfect team met professionals die samen de schouders eronder zetten. Maar, we werken ook graag samen met u.
Wij zijn geen leverancier van een klant-en-klaar feestje. Wij zijn uw partner in crime. In elk evenement dat we organiseren, is het DNA van de klant vertegenwoordigd. Zo is elk evenement, klein of groot, uniek en perfect passend voor de gelegenheid. Wij staan te trappelen om samen met u te investeren in een goed plan. Natuurlijk zorgen wij er vervolgens voor dat het plan van A tot Z vlekkeloos wordt uitgevoerd. Dan hoeft u alleen nog maar zorgeloos te genieten.