Transavia

Al ruim zes jaar werken wij graag samen. RAUW ondersteunt ons bij de organisatie en productie van evenementen. Wat het zo bijzonder maakt is dat zij zich volledig kunnen inleven in de wens van de opdrachtgever maar ook in die van onze gasten.
Aan een half woord hebben zij genoeg. Dat is fijn! Men zorgt voor de juiste creatie en tone of voice zodat live communicatie naadloos past binnen onze kernwaarden. Daarnaast werkt men uitsluitend met professionals op het gebied van techniek, video/film, catering, visagie, styling, decorbouw, bloemdecoratie, beveiliging etc. RAUW werkt met freelancers waardoor zij zeer kostenbewust kunnen offreren. Kortom, de samenwerking met RAUW maakt elk evenement onvergetelijk!

Karen Kuhlman

Marketing Communicatie Specialist, Transavia

JTI/Camel

“Uiteindelijk gaat het om de excellente executie.”
Sinds 2012 werkt JTI samen met RAUW. RAUW ondersteunt ons bij de ontwikkeling en productie van onze business to business events. Hierbij neemt RAUW het gehele traject van concept creatie tot realisatie voor haar rekening. Wat ons aantrekt in RAUW is haar gevoel voor het tot leven laten komen van onze merken, haar specifieke vakkennis op het gebied van productie, en haar totale toewijding door erboven op te zitten tot dat de allerlaatste gast ons event heeft verlaten. RAUW maakt vooral het verschil in haar excellente executie; Locatie, concept, food & beverage, gasten beleving, tone of voice, budget bewaking, dat alles klopt!

Ruben Driessen

Trade Strategy and activation Manager, JT International Company Netherlands B.V.

WillemsUnie

Het zit erop! Meer dan vijf jaar lang hebben we met honderden mensen gewerkt aan een geweldig project. Een prestatie waar iedereen trots op mag zijn! Een project dat in Nederland allang geen dagelijkse kost meer is: het aanleggen van een nieuw kanaal in Noord-Brabant, het Máximakanaal. Vanuit het niets een verbindingsroute tot stand brengen, inclusief sluizen, bruggen, sifons en alle bijkomende werkzaamheden.

Deze geweldige prestatie verdiende een feestelijke afronding. Om alle betrokkenen hiervoor te bedanken hebben we op 30 mei 2015 de feestelijke oplevering van het Máximakanaal gevierd. Een gezellige middag waar we alle aanwezigen op feestelijke wijze hebben meegenomen langs de tijdlijn van de aanleg van het kanaal. Daarnaast maakten vele collega’s gebruik van de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en herinneringen op te halen. Al met al een zeer geslaagde middag.

Aangezien wij als WillemsUnie (combinatie van de oer-Hollandse bouwbedrijven Van Hattum en Blankevoort, KWS Infra, GMB Civiel en Van den Herik Kust- en Oeverwerken en opdrachtnemer van de aanleg van het nieuwe kanaal) geen ervaring hadden in evenementen hebben wij contact gezocht met RAUW. De WillemsUnie heeft altijd een projectaanpak voorgestaan die gericht was op samenwerking. Als één unie met vereende krachten, is daarmee de aanleg van het Máximakanaal succesvol voorbereid, ontworpen en gerealiseerd. Met diezelfde passie wilde wij ook de feestelijke oplevering organiseren.
Vanaf het allereerste moment vonden wij diezelfde passie bij RAUW. De gedrevenheid en toewijding van RAUW is een genot om mee samen te werken. RAUW werd onderdeel van ons team en nam daarmee ook het ‘WillemsUnie-DNA’ over. Hierdoor ontstonden korte lijnen en was er een heldere communicatie. Dit heeft ons instaat gesteld een evenement neer te zetten waar iedereen trots op was om bij aanwezig te zijn.

Persoonlijk ben ik supertrots op het feit dat we een prachtige blauwe streep in het Brabantse land hebben achtergelaten; een streep die voorlopig niet gewist zal worden. Maar misschien ben ik nóg wel trotser op het feit dat ik leiding heb mogen geven aan dit fantastische evenement; een evenement dat niet mogelijk geweest was zonder RAUW en dat bij vele nog lang in het geheugen zal staan.

M. (Maarten) Voet

Contract- en omgevingsmanager WillemsUnie

Backbone International

I’ve had the pleasure to work with Richard over the last 14 years. He worked in different roles for Backbone International on various complex productions. As a stage manager on high-end corporate events as well as festivals with numerous national and international bands on a tight schedule. Besides that he fulfils the role of technical producer and production manager on several productions in different business area’s. Richard is able to mobilize people in a positive way and with humor, and always delivers the intended results. During a production in 2016 in South America he exceeded our customer’s expectation despite some unforeseeable setbacks.

Richard always knows how to take away our worries: I know that he is in control and that he runs our productions smoothly. Our productions are very diverse: from corporate events to pop festivals and from brand events on challenging locations to the largest dance festivals on a global scale. What I appreciate most about Richard is that his focus is on the customer’s result, no matter what and no matter where.

Pieter Lubberts

CEO Backbone International

Store Support

RAUW heeft tweemaal een prachtig event voor ons geproduceerd. Richard is daarbij de oorzaak geweest van de geweldige reacties die we kregen n.a.v. onze klantendag in de hangar van Transavia en de viering van ons 10-jarige jubileum in het prachtige Radio Kootwijk. Richard is een man van veel woorden, maar geen praatjesmaker. Hij weet je te overtuigen van zijn ideeën door middel van zijn kennis, enthousiasme, can do-mentaliteit en ervaring. Elementen die mij ervan hebben overtuigd dat je zonder RAUW geen ultieme beleving kunt neerzetten met je event. En laat ik het team rondom Richard niet vergeten; representatie mensen die dezelfde gedrevenheid tonen.
Ik ben ambassadeur.

Arjen van Hijum

Algemeen directeur Store Support BV